Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien botervlinders
PT40M
Aardbeien botervlinders
Een heerlijk aardbeien botervlinders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
20 stuks personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorms
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien botervlinders te bereiden
Verwarm de oven voor op 220ºC. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een lap van 20 x 20 cm. Bestrijk de deeglap met boter en strooi de culisuiker erover. Beleg een bakplaat met bakpapier. Rol de deeglap vanaf twee zijkanten naar het midden op. Als een soort vlinder. Snij het opgerolde deeg in 20 plakjes van ca. 1 cm dik, bestrooi de plakjes met kristalsuiker. Leg de vlinders op de bakplaat en bak ze 15-20 minuten in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gianita zegt:
Jammer want ik zou het graag uitproberen, ik denk dat ik ook maar kaneelsuiker ga proberen.
lee zegt:
Anne zegt:
hilde zegt:
bobbeltje zegt:
Wendy Looijestijn zegt:
Het ziet er heerlijk uit,alleen heb ik een vraagje"waar kan je dat Culisuiker kopen?
Groetjes Wendy:p
aafke zegt:
kaid0307 zegt:
en het lijkt me ook wel leuk om te maken :)
Jammmie!! :p
derbyke zegt:
:);):p