Recept
« Terug naar recepten
Arroz de marisco
PT40M
Arroz de marisco
Een heerlijk arroz de marisco recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Arroz de marisco te bereiden
1. Fruit de ui en de knoflook glazig in de olijfolie. Doe er de rijst bij. Roerbak tot de korrels glazig worden.
2. Blus met de visfumet. Voeg er blokjes tomaat, reepjes paprika, paprikapoeder, rozemarijn en oregano aan toe. Kruid met peper en zout.
3. Dek af en laat 15 minuten koken. Roer af en toe voorzichtig om.
4. Leg de scampi's en de vis op de rijst.
5. Dek weer af en laat in 5 minuten gaar worden, of tot de scampi's dieproze zijn.
6. Verdeel over diepe borden of kommetjes en serveer met een takje groen.
2. Blus met de visfumet. Voeg er blokjes tomaat, reepjes paprika, paprikapoeder, rozemarijn en oregano aan toe. Kruid met peper en zout.
3. Dek af en laat 15 minuten koken. Roer af en toe voorzichtig om.
4. Leg de scampi's en de vis op de rijst.
5. Dek weer af en laat in 5 minuten gaar worden, of tot de scampi's dieproze zijn.
6. Verdeel over diepe borden of kommetjes en serveer met een takje groen.
Lizemie2 zegt: