KookJij

Arroz de marisco

Een heerlijk arroz de marisco recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Portugal
Keuken: Europese
Bron: Proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Arroz de marisco te bereiden

1. Fruit de ui en de knoflook glazig in de olijfolie. Doe er de rijst bij. Roerbak tot de korrels glazig worden.
2. Blus met de visfumet. Voeg er blokjes tomaat, reepjes paprika, paprikapoeder, rozemarijn en oregano aan toe. Kruid met peper en zout.
3. Dek af en laat 15 minuten koken. Roer af en toe voorzichtig om.
4. Leg de scampi's en de vis op de rijst.
5. Dek weer af en laat in 5 minuten gaar worden, of tot de scampi's dieproze zijn.
6. Verdeel over diepe borden of kommetjes en serveer met een takje groen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Arjan, wat vind je er moeilijk aan?
arjan

arjan zegt:
Het is een beetje moeilijk geschreven jammer want
het leek me lekker.
:?
piri piri

piri piri zegt:
Een witte Port wijn, prima.
joy

joy zegt:
Lekker!:p