Recept
« Terug naar recepten
Asinan Bogor (Indonesian Salad : Versie Jan A.)
PT45M
Asinan Bogor (Indonesian Salad : Versie Jan A.)
Een heerlijk asinan bogor (indonesian salad : versie jan a.) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Aangepast familie recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asinan Bogor (Indonesian Salad : Versie Jan A.) te bereiden
*Eerst de saus maken : Roer in een kom met het lauwe water de pindakaas en de ringetjes lombok.Voeg toe de suiker en los dat goed op en tenslotte de azijn naar smaak.
*Maak vruchten en groenten recept-klaar.Meng dan goed alle ingredienten door elkaar.
*Een kwartier voor het gebruik de saus door het vruchten-mengsel roeren,zodat een goede mix verkregen wordt
*Maak vruchten en groenten recept-klaar.Meng dan goed alle ingredienten door elkaar.
*Een kwartier voor het gebruik de saus door het vruchten-mengsel roeren,zodat een goede mix verkregen wordt
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Past goed bij een kleinere of uitgebreide rijsttafel