Recept
« Terug naar recepten
Atjar bamboe
PT20M
Atjar bamboe
Een heerlijk atjar bamboe recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
André Huismans
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Atjar bamboe te bereiden
Snijd de bamboescheuten in reepjes en doe ze in de glazen pot.
Maak de peper, ui, knoflook, gember heel fijn en bak met de koenjit in de hete olie.
Giet de azijn erbij en breng het mengsel aan de kook.
Giet over de bamboereepjes, meng door elkaar en laat voor het sluiten van de pot afkoelen.
Maak de peper, ui, knoflook, gember heel fijn en bak met de koenjit in de hete olie.
Giet de azijn erbij en breng het mengsel aan de kook.
Giet over de bamboereepjes, meng door elkaar en laat voor het sluiten van de pot afkoelen.