Recept
« Terug naar recepten
Gegrild vlees met herfst garnituur
PT20M
Gegrild vlees met herfst garnituur
Een heerlijk gegrild vlees met herfst garnituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrild vlees met herfst garnituur te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water. Giet af en pureer meng er de zeer fijn gesneden wortel, rucola en basilicum onder kruiden naar smaak. Spuit de puree op borden en hou warm.
Groenten aanstoven en kruiden.
Voor de saus de ajuin,rucola en basilicum aanstoven in een beetje boter kruiden room en vleesfond toevoegen even laten in koken.
Grill eerst de worsten en daarna de kalfsoester en lamsmedaillon.Serveer dit alles op het bord met puree.
Groenten aanstoven en kruiden.
Voor de saus de ajuin,rucola en basilicum aanstoven in een beetje boter kruiden room en vleesfond toevoegen even laten in koken.
Grill eerst de worsten en daarna de kalfsoester en lamsmedaillon.Serveer dit alles op het bord met puree.