KookJij

Gegrild vlees met herfst garnituur

Een heerlijk gegrild vlees met herfst garnituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrild vlees met herfst garnituur te bereiden

Kook de aardappelen in licht gezouten water. Giet af en pureer meng er de zeer fijn gesneden wortel, rucola en basilicum onder kruiden naar smaak. Spuit de puree op borden en hou warm.
Groenten aanstoven en kruiden.
Voor de saus de ajuin,rucola en basilicum aanstoven in een beetje boter kruiden room en vleesfond toevoegen even laten in koken.
Grill eerst de worsten en daarna de kalfsoester en lamsmedaillon.Serveer dit alles op het bord met puree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst