Recept
« Terug naar recepten
Gele paprika soep met crostini
PT30M
Gele paprika soep met crostini
Een heerlijk gele paprika soep met crostini recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gele paprika soep met crostini te bereiden
Bereidingswijze
Bereid 1,5 liter gele paprikasoep volgens de verpakking. Koel de soep terug en snijd ondertussen het stokbrood in dunne plakken. Besmeer de plakken stokbrood met wat olijfolie en bak ze krokant op 160 ºC in de oven. Pel de paprika's en snijd ze in julienne en breng ze op smaak met wat pesto. Bestrijk de crostinis met een dun laagje tapanade. Verdeel de ham samen met de paprika over de crostinis. Giet een klein laagje karnemelk in de glazen en giet hier vervolgens de koude soep op. Leg de crostinis op de glazen en serveer de soep.
Bereid 1,5 liter gele paprikasoep volgens de verpakking. Koel de soep terug en snijd ondertussen het stokbrood in dunne plakken. Besmeer de plakken stokbrood met wat olijfolie en bak ze krokant op 160 ºC in de oven. Pel de paprika's en snijd ze in julienne en breng ze op smaak met wat pesto. Bestrijk de crostinis met een dun laagje tapanade. Verdeel de ham samen met de paprika over de crostinis. Giet een klein laagje karnemelk in de glazen en giet hier vervolgens de koude soep op. Leg de crostinis op de glazen en serveer de soep.