Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Tofu-tomaat uit de oven
PT50M
Gevulde Tofu-tomaat uit de oven
Een heerlijk gevulde tofu-tomaat uit de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Tofu-tomaat uit de oven te bereiden
Was de tomaten en snijd er het hoedje van. Hol ze met een theelepel uit en houd het vruchtvlees opzij.
Snijd sjalot, look en verse kruiden zeer fijn. Fruit deze in de hete margarine. Voeg er het tofugehakt aan toe en het tomatenvruchtvlees.
Laat 5 minuten sudderen. Haal van het vuur en kruid met versgemalen zwarte peper.
Vul de tomaten met het tofumengsel, zet het hoedje erop en schik ze in een ovenschaal. Overgiet met wat margarine. Bak de tomaten 25 à 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Serveer met lintpasta.
Snijd sjalot, look en verse kruiden zeer fijn. Fruit deze in de hete margarine. Voeg er het tofugehakt aan toe en het tomatenvruchtvlees.
Laat 5 minuten sudderen. Haal van het vuur en kruid met versgemalen zwarte peper.
Vul de tomaten met het tofumengsel, zet het hoedje erop en schik ze in een ovenschaal. Overgiet met wat margarine. Bak de tomaten 25 à 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Serveer met lintpasta.