KookJij

Gevulde Tofu-tomaat uit de oven

Een heerlijk gevulde tofu-tomaat uit de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde Tofu-tomaat uit de oven te bereiden

Was de tomaten en snijd er het hoedje van. Hol ze met een theelepel uit en houd het vruchtvlees opzij.
Snijd sjalot, look en verse kruiden zeer fijn. Fruit deze in de hete margarine. Voeg er het tofugehakt aan toe en het tomatenvruchtvlees.
Laat 5 minuten sudderen. Haal van het vuur en kruid met versgemalen zwarte peper.
Vul de tomaten met het tofumengsel, zet het hoedje erop en schik ze in een ovenschaal. Overgiet met wat margarine. Bak de tomaten 25 à 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Serveer met lintpasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst