Recept
« Terug naar recepten
Komkommersoepje met (Hollandse) garnalen
PT15M
Komkommersoepje met (Hollandse) garnalen
Een heerlijk komkommersoepje met (hollandse) garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Amuse
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Uit: Hoge hakken in de keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommersoepje met (Hollandse) garnalen te bereiden
Schil de komkommer en snijd in fijne dobbelsteentjes. Doe ze in een pannetje met het water en het bouillonblokje en breng aan de kook. Kook de soep ongeveer 8 minuten. Zet de staafmixer in de pan, pureer de komkommer en voeg water toe tot de soep licht gebonden is. Verwarm de soep nog even en voeg flink wat dille en zwarte peper toe. Rijg de garnalen aan de cocktailprikkers. Recept uit ‘Hoge hakken in de keuken’.
Serveren
Schenk de soep in de glaasjes en hang boven of net in elk glaasje een prikker. flink wat zwarte peper
TIP: Koud is de soep ook erg lekker.
Serveren
Schenk de soep in de glaasjes en hang boven of net in elk glaasje een prikker. flink wat zwarte peper
TIP: Koud is de soep ook erg lekker.
derya zegt:
ik ga het eens proberen!!:)