KookJij

Koud soepje van galia meloen met Hollandse garnaal

Een heerlijk koud soepje van galia meloen met hollandse garnaal recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: de vorket
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koud soepje van galia meloen met Hollandse garnaal te bereiden

Koel vooraf 4 kleine soepkommetjes of grote wijnglazen.
Steek met een parisiennelepel bolletjes uit de meloen en overgiet die met het sap van de limoen, de schuimwijn en cognac.
Kruid het mengsel met iets peper en zet het geheel koel weg gedurende 1 uur.
Giet de gekoelde meloensoep in de kommetjes of glazen en verdeel de garnaaltjes over de vier porties.
Versier het soepje met wat verse munt blaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Suus

Suus zegt:
Dit ziet er geweldig uit!
Eenvoudig en ga dit volgende week maken voor 6 pers.
;);););)