Recept
« Terug naar recepten
Spaanse stoofschotel
PT180M
Spaanse stoofschotel
Een heerlijk spaanse stoofschotel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
30
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse stoofschotel te bereiden
Snijd het vlees in gelijke stukken. Schil de uien en snijd ze in ringen. Schil en snipper de teentjes knoflook. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken (zonder de pitjes). Bak in de olie het vlees aan alle kanten bruin. Leg het vlees in een stoofpan. Bak de uien en knoflook enkele min. Leg ze bij het vlees. Bak de paprika's enkele min. en voeg de tomaten, kruiden, peper, zout, wijn en de bouillon toe en breng dit alles aan de kook en giet het over het vlees. Sluit de pan en laat het vlees op een zacht vuur 3 uur stoven. Serveer met rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marianne zegt:
anoniem zegt:
jasmine zegt:
sandy zegt: