ALWEER EEN JAAR VOORBIJ.
Datum: 23 december 2011 Categorie: Tips, Eten en Drinken, Column Reacties: 10Jouw man mag dan staan te popelen om zich op sneeuw en ijs te storten, een witte kerst wordt het zeker niet. Ik vind dat toch altijd een beetje jammer. Met kerst mag het best een beetje wit zijn. Liefst wel met begaanbare wegen, anders blijven we zitten met al dat ingeslagen voedsel waarmee we onze geliefden willen verwennen. Zo vlak voor kerst puilt de koelkast uit met allerlei lekkers, wat je er het komend jaar voorlopig niet meer zult vinden. Want het kerstdiner hoort wel speciaal te zijn.
Ik vind de prijsvraag dit jaar superleuk. Aan de inzendingen te zien kun je met een minimum aan ingrediënten en een maximum aan creativiteit nog best een heel aardig kerstdiner op tafel zetten.
Is dat niet geweldig? Gezien alle economische perikelen is het toch goed te weten dat er met weinig toch nog heel veel kan. En met die wetenschap kunnen we 2012 dus met een gerust hart tegemoet zien.
Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, zie ik dat het een bewogen, soms spannend en vooral heel druk jaar was. Volgend jaar zal dat vast niet anders zijn. Er staat veel te gebeuren en ik kijk dan ook nieuwsgierig vooruit.
Voor nu ben ik blij dat je je gezinnetje weer compleet aan de kersttafel zult hebben. Ook mijn kinderen schuiven gezellig aan op kerstavond. Luxe kalfsoesters als hoofdbestanddeel van onze inmiddels traditionele kerstdis en natuurlijk de cadeautjes onder de kerstboom maken het feest compleet.
Je hoort mij voorlopig dus nog niet klagen.
Knuf,
Nic.
IK WENS IEDEREEN HEEL GEZELLIGE FEESTDAGEN TOE EN EEN HEEL GEZOND EN GELUKKIG 2012!!
Mark Klaver
Jordy
Bas doolaar
Harry Löhr
André