Hallo,
Nu hier hier even de uitslag van de fudge, ze zijn jammer genoeg niet goed gelukt.
Het wordt niet hard en ze smaken naar suiker, echt geen caramel smaak.
Jammer, ga op nieuw op zoek naar een ander recept.
Hallo Leanneke, het waren ook gewone fudge met witte suiker, dus er kwam geen caramel bij te pas. Even zoeken op google dan zal het wel lukken. De link die had doorgestuurd evenzeer gevonden op google. Veel succes ;-)
Ik heb de fudge weer laten smelten en de rest van de gecondenseerde melk erbij gedaan en zeer fijn gemalen pinda's erdoor en het voelt nu steviger aan. Afwachten dus.
En Hilde, ik heb nu even bij die andere link gekeken en volgens mij zal deze beter gaan, als die goed is plaats ik een foto.
Toch nog bedankt voor je reactie.
Groetjes leanneke.
De caramelsmaak ontstaat als je de suiker bruin laat worden (=caramelliseren). Je moet dan wel oppassen dat de suiker niet verbrandt! Hoe het geheel hard moet worden met al die boter en slagroom is mij ook niet echt duidelijk.
Probeer eens BASSAN LADU te maken, op deze site onder mijn naam, heb ik eens
het recept ingestuurd; een alternatief is BURFI, zacht - geen fudge-, maar ook lekker!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Barbara Metz
Reageer op dit blog
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor onze privacy- en cookiebeleid.
Door op akkoord te klikken of door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Mark Klaver
Jordy
Bas doolaar
Harry Löhr
André