Een bijzondere reis
Datum: 25 april 2013 Categorie: Tips, Eten en Drinken, Column Reacties: 2Toch een heel vreemd idee, ik hier en jij zo'n 12.000 kilometer verderop. Al is dat in deze tijd niet meer zo onbereikbaar, door alle mogelijkheden om met elkaar te communiceren.
Via whatsapp, sms, facebook, noem maar op.
Inmiddels ben je aangekomen op de plaats waar jullie je paps zijn laatste rustplaats hebben gegeven.
Prachtig dat jij en je broeders dit voor hem hebben gedaan, respect! Hij zal jullie ongetwijfeld heel dankbaar zijn voor dit mooie gebaar.
Ik ben vreselijk benieuwd naar al je verhalen, dit land staat toch wel heel erg hoog op mijn verlanglijstje. Zal ik vast gaan sparen?
Al heb ik wel weer wat fijne uitstapjes in het vooruitzicht, mij hoor je niet klagen hoor.
Een weekendje Belgiek, een week Tenerife.
De Kruk zal mij nog wel even moeten vergezellen, helemaal op het rechte pad ben ik nog niet.
Alhoewel; op Tenerife scheurt tien procent van de toeristen met zo'n scootmobiel over de boulevard. Dat lijkt me ook wel wat. Vroem, vroem! Het scheelt, een helm hoef je niet op.
Ik hoor je al bijna zeggen: “Nee, luie donder, bewegen zal je!”
Oké, te voet dan maar......
Nog even een toevoeging op mijn laatste column; de kas staat inmiddels!
Nog wat kleine afwerkingen en het poten kan beginnen! En nee, geen wietplantjes! Wat denken de mensen wel van ons? Heel doodgewoon wat tomaten-, paprika-, en peperplanten.
Mocht je nog wat bijzondere kruiden of houdbare ingrediënten tegenkomen; ik hou me aanbevolen.
Gisteren heb ik weer een heerlijk Tajine gerecht gemaakt, die hou je van me tegoed als je weer voet gezet hebt op Hollandse bodem. Maar eerst nog maar fijn genieten van al dat moois in den verre, meis! Stuur je nog eens een berichtje?
Dikke knuf,
An.
Ps. De prijsvraag voor het 22.222e geplaatste recept staat inmiddels online!
Mark Klaver
Jordy
Bas doolaar
Harry Löhr
André