KookJij

En de winnaar is........

Datum: 9 januari 2012 Categorie: Column, Prijsvragen, Eten en Drinken Reacties: 8

EN DE WINNAAR VAN DE KERSTPRIJSVRAAG IS......

Flavia, beter bekend als Fabita!!!!!  Van harte gefeliciteerd!!

Het was weer een nek aan nek race, maar gezien de originaliteit en toch gebruik makend van de minimale
ingrediënten waren wij, het KookJij Team, het er unaniem over eens dat Flavia deze prijsvraag dit jaar gewonnen heeft!

Het zou leuk zijn als Flavia haar recepten publiceert op KookJij, zodat een ieder deze creaties kan bewonderen!
(Dit geldt natuurlijk ook voor de andere inzenders, voor zover ze dit nog niet gedaan hebben.)

Wij wensen je heel veel plezier met je gewonnen prijs, het Richardson Sheffield Messenblok, beschikbaar gesteld door: eenculinairkado.nl, waarvoor onze dank!



Nogmaals van harte, namens het hele KookJij Team!!!!

 

 

 

 

By: Anna

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

fabita

fabita zegt:
Ik was zeer aangenaam verrast om te lezen dat ik de kerstprijsvraag gewonnen heb. Superleuk en bedankt.
Ik vond het ontzettend fijn om mee te doen, al heb ik 't mezelf moeilijk gemaakt door alleen maar de ingrediënten te gebruiken die genoemd werden en dus geen boter/olie/mayo/ketchup en noem maar op.
Als ik binnenkort de recepten opstuur zal ik enkele van die produkten wel als tip vermelden, maar mijn man en ik hebben toch alles zonder al die dingen geproefd, precies zoals ik het opgegeven heb.(eigenlijk heb je al dat spul dus niet eens nodig, ha ha)
Om het mezelf wat makkelijker te maken verzon ik een verhaal waarom ik niks in huis had: We zouden 1ste kerstdag (mijn verjaardag) voor 2 maanden op vakantie gaan, dus vierde ik het een dag van tevoren met de familie. Alles wat over was en niet zolang bewaard kon blijven dus ook boter/olie etc namen de kinderen mee naar huis. Ik had alleen nog kruiden, restje vlees en kerstomaatjes voor de lunch, en de verplichte ingrediënten nl eieren, peren, maïsmeel en kaneel in huis. En voor kerstavond een kant en klare ovenschotel voor 2 en een heerlijk flesje wijn.
En toen kwam een bevriend echtpaar onverwachts aan, kliedernat en rillend van de kou. Ze hadden autopech en vanwege de barre weersomstandigheden (vreselijke sneeuwstorm) durfden ze niet verder. Vanaf de snelweg 6 km gelopen naar ons toe. Ja, wat doe je dan? Roeien met de riemen die je hebt, natuurlijk. Dus een 4-gangenmenu in elkaar geflanst: amuse-voorgerecht-hoofdgerecht en dessert.
Eerlijk is eerlijk: ik was er best trots op. (of het echtpaar nog ooit bij ons komt eten, weet ik niet.)
anna

anna zegt:
Nou ja, zeg!!

Een 4-gangen menu en nog als bonus een kerstverhaal toe!!!
Je hebt de prijs dubbel en dwars verdient!

Lieve groet,

Anna.
Mia

Mia zegt:
OW Fabita !!!! :D....Proficiat !! Geweldig wat leuk :)

Met het verzonnen verhaal erbij, het leefde
ja die storm..goed gedaan zeg !

Komen wij nog te zien of te weten wat jij voor een lekkers de gasten
hebt voor geschoteld ?

Ik gun het je van harte, lieve Fabita :)
Mia

Mia zegt:
Och, ik zie het al staan, ik heb bij het lezen van de bekend-making van de winnaar
dit over het hoofdgelezen. Anna gaf het al aan. Ja ik ben heel benieuwd hoe het recept eruit ziet en van welke ingrediënten.

Ben ook heel benieuwd !!
gea

gea zegt:
Ook ik wil je van harte feliciteren, Fabita! Gezien de vele lekkere recepten die jij op deze site hebt gezet, kan ik me al iets voorstellen bij dit kerstmenu: Jij hebt vast en zeker van drie keer niks iets geweldigs gemaakt! Ik ben dus heel erg benieuwd.
Gea.
Een Culinairkado.nl

Een Culinairkado.nl zegt:
Ook namens ons gefeliciteerd! De mooie prijs is inderdaad verdiend zo te zien!

Martine van Een Culinairkado.nl
flavia

flavia zegt:
Gea, bedankt voor je reactie. Ik heb die pas gezien, sorry.
De recepten staan bij mijn andere recepten, wat moeilijk te vinden als je de benaming niet weet vandaar dat ik ze hieronder geef. Denk er wel aan dat ik alles zonder boter, olie enz. heb bereid. Ik geef daarom tips om die erbij te doen.Maar ik denk niet dat er velen zullen zijn die van funchi houden, ikke wel.
-4 kleurig lepeleitje (= een amuse)
-ei onder een dakje (= voorgerechtje)
-funchi met knikkertjes (= hoofdgerecht)
-peer-funchikoekje (= nagerecht)
Vandaag zou mijn cadeau bezorgd worden, ben benieuwd.
Groetjes,
Flavia
gea

gea zegt:
Leuk!!!! Bedankt voor het doorgeven; ik had deze recepten wel al es bekeken, maar ga ze nu met hele andere ogen bekijken!!!
Echt een prestatie!!!
(ach....en jij had vast geen messen nog...) Is nu wel natuurlijk wel heel leuk om wellicht een opruiming te houden onder je messen???
Ik heb vorig jaar het vleesmes van mijn ouders van m'n moeder gekregen.
Het is een Herder en hij is vlijmscherp. Ik had er zelf ook al één: ook vlijmscherp. Het is staal: dat kan zo dun worden geslepen dat je er zo een papiertje zonder moeite mee door snijdt. Het staal kleurt wel en kan roesten, maar enig onderhoud moet je natuurlijk altijd aan je messen doen, toch? Het mes van m'n ouders is minimaal 60 jaar oud (denk ik), dat van mij heb ik 38 jaar geleden gekocht.
Uiteraard gebruik ik beide messen: het zijn de meest lekkere messen die ik heb!!

Ik ben benieuwd naar je ervaring met jouw nieuwe messen!!
Groetjes,
Gea

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten