Van knalpotten tot aangebrand vlees
Datum: 17 juli 2013 Categorie: Nieuws, Eten en Drinken, Column Reacties: 4Lieve vriendin,
Het valt wel mee, met ons "oud-zijn."
Als ik onszelf vergelijk met mijn moeder op die leeftijd, dan hoor je mij niet klagen, hoor. Gelukkig staan wij nog midden in het leven en genieten van veel gezellige uitstapjes. Rome, bijvoorbeeld, gaan we zeker doen. Ergens in september of oktober? Strak plan!
Eerst maar eens genieten van de zomer die nu eindelijk lijkt aangebroken. Heerlijk! We hebben de BBQ al meerdere malen aangestoken. Jij ook?
Als je komt eten, zal ik wat lekkere hapjes maken om te grillen. Als jij nou wat van die overheerlijke sate mee neemt?
Voor de ultieme tongstreling zal ik een kannetje Sangria maken. Ik heb er nu al zin in! En na afloop een fikkie, dat hoort.
Mijn laatste nieuws is, dat ik besloten heb mijn "Rebelletje" in de verkoop te zetten. Met enige weemoed, dat wel. Maar genoeg is genoeg.
Toen ik dat eenmaal besloten had, kreeg ik toch een schitterend idee!
Wat zou je denken als we van de opbrengst eens een brommertje kochten?
Wel eentje waar je geen helm voor nodig hebt, dat vind ik maar niks. En zo roekeloos zijn we toch niet meer?
Scheuren we weer net als vroeger naar heinde en verre, leuk toch? En ook zijn we niet meer zo dom om via de snelweg de route te nemen.
Alhoewel?
Dus oud? Niks daarvan. Gelukkig hebben wij nog genoeg avontuur in ons bloed.
En nog even over dat festival in augustus; als we toch eens dít weer zouden hebben!
Tot bij de BBQ!
Knuf,
An.
Mark Klaver
Jordy
Bas doolaar
Harry Löhr
André