KookJij
Lees meer Lees minder

Voorgerechten

Heb je zin in lekkere gegrilde groeten of misschien meer in garnalen? Als voorgerecht is alles mogelijk bij een BBQ. Mocht je met een grote groep gaan eten, dan is het een aanrader om een combinatie te doen van verschillende soorten voorgerechten. Zodat iedereen heerlijk kan genieten.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Filters worden geladen

Voorgerechten recepten

    1. Ingredienten: 300 g dun gesneden ontbijtspek of zeer dun gesneden vers spek (vragen aan de slager: handig zijn brede dunne plakken), 250 g kalfslever, 250 gram kalfsborstlappen (mogen redelijk vet zijn!), 250 g (varkens-)speklappen, 1...
    2. Ingredienten: 12 Coquilles, schoongemaakt en zonder koraal, 150 cc Noilly Prat Vermouth, 200 Cc Sauvignon Blanc, witte wijn, 200 cc visfond, 4 sjalotten, fijn gesnipperd, 500 cc slagroom, 2 envelopjes saffraan, 2 eetlepels rijstolie,...
    3. Heerlijk gevulde Bami soep met noedels, groenten en kip Ingredienten: kipfilet, HOH gehakt, water, ketjap manis, ketjap asin, lente ui, uien, peper en zout, knoflook, koenjit, Djahé, Ketoembar, sambal oelek, Taugé, spitskool, Bladselderij, instant noedels, rundvleesbouillonblokken, gefruit...

    4. Ingredienten: per 500 gram rauw zalm filet, 4 eetlepels zeezout, 2 eetlepels olijfolie ev, 1 eetlepel droge sherry, 4 eetlepels gesnipperde dille, 3 citroenen, sap en zeste, 2 eetlepels suiker, 5 cc vers gemalen zwarte peper
    5. Ingredienten: 1 ui fijngesneden, 1 teentje knoflook geperst, 1 kleine paprika(oranje) in kleine blokjes, 1 rode spaanse peper zonder zaadjes fijn gehakt, 250 gr rundergehakt (H.O.H. is wat natter/vetter), 1/2 tl paprikapoeder, 1/2 tl...
    6. Ingredienten: 200 gram dunne groene asperges (variatie: witte asperges), 1 aubergine (variatie: courgette), 2 rode paprika's (liefst puntpaprika's, want die zijn lekker zoet), 1 teen knoflook, 1 mok basilicum-blaadjes (200 ml), 80 ml...
    7. Ingredienten: Ingrediënten:, 30 St Jacobsschelpen, olijfolie, zout, enkele blaadjes rucola voor de garnering., Voor de Sabayon:, 8 eidooiers, 2dl droge witte wijn, Snuf suiker (naar smaak), Zout naar smaak
    8. Als mijn gasten deze soep proeven kijken ze altijd verrast op en roepen "wat heerlijk zeg!!" Ingredienten: champignons, in plakjes gesneden, ui, in halve ringen gesneden, roomboter, peterselie, kippenbouillon, droge witte wijn, citroensap, bloem

    9. Een van de vele variaties met dit kostelijk zeebanket. Ingredienten: * stuks coquilles, 24 stuks medium grote garnalen, rijstolie om te grillen, Pezo naar smaak, MARINADE:375 cc Japanse ketjap met verminderde natrium gehalte (minder zout dus), 250 cc mirin (wijnazijn), 250 cc sake, zeste...
    10. Ingredienten: 200g handgepelde garnalen, 4 tomaten, 2 dl slagroom 40% vet, sap van halve citroen, 1 el balsamico bianco, 2 el olijfolie, bieslooksnippers, voor het avocado-ijs:, 100 g suiker, 7 el witte wijn, 60 g vloeibare glucose, 2...
    11. Ingredienten: 500 gram aardappelen, (niet kruimig), 200 gram Mozzarella kaas, in kleine brunoise, 1 geklutst eitje, 4 takjes platte peterselie, blaadjes gesnipperd, ietsje zeezout en veel vers vers gemalen zwarte peper, 350 gram tomat...
    12. Ingredienten: 500 gram zalm op vel, 250 cc vers uitgeperst sinaasappelsap, pezo, 100 gram roomboter, 3 cc gedroogde dille, 3 cc knoflookpoeder, 3 cc zout, zest van 1 citroen superfijn gesnipperd, 20 cc citroensap
    13. Ik liep hier tegenaan bij een borrel, die gegeven werd door een relatie die zaken doet in landen als Rusland, Georgie, Kazachstan, Kirgizie en nog meer va... Ingredienten: een 2 tal aubergines van om en nabij de 300 - 350 gram per stuk, paar eetlepels zeezout, gepelde walnoten ongeveer 150 gram, 3 teentjes knoflook gesnipperd, 1 theelepel vers gemalen zwarte peper, 30 cc witte wijnazijn, p...

    14. Kip is een stukje vlees, waarmee je alle kanten op kan. Maar hetzelfde kun je ook zeggen van aardappelen. Dit gerechtje kan goed als voorafje, maar misstaa... Ingredienten: 4 grote aardappelen (geschikt om in de oven te garen), grote bol knoflook ("onthoofd"), 1 x 10 cc plantaardige olie, 1 bekertje crême fraiche van 250 cc, 225 gram smeltkaas met Cheddar smaak, 8 afgestreken eetlepels fijn...
    15. Dit recept lijkt nogal op dat van de pasta puttanesca. Het is snel klaar en kan voor grote gezelschappen worden gebruikt. Ingredienten: 350 - 400 gram spaghetti, 6 teentjes knoflook snipperen, 3 ansjovisjes uit de olie, 1 forse theelepel a 5 cc sambal Badjak, 100 cc mooie olijfoli, 2 koppen met geraspte Parmezaanse kaas, vers gemalen zwarte peper, 4 eetl...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Koreaanse komkommersalade
    Koreaanse komkommersalade Categorie Bijgerechten, Groenten
    Komkommersalade met een lekkere Oosterse smaak. Beetje pittig. Lekker bij Oosterse maaltijden, maar kan ook heel goed bij een lekker stamppotje. Ik vond di.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  2. Chilinoedels met peultjes en garnalen
    Chilinoedels met peultjes en garnalen Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    Lekker snel gerecht met weinig ingrediënten. Lekker licht ook. . De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  3. Echte Griekse Moussaka
    Echte Griekse Moussaka Categorie Ovenschotels
    Ik heb voor dit recept mijn favoriete Griekse kookboek geraadpleegd. Dit is typisch zo'n gerecht waarover veel discussie is onder (Griekse) koks, omdat ze.... De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Risotto met asperges, courgette en (zalm)forel
    Risotto met asperges, courgette en (zalm)forel Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Rijst
    Ik had een gerookte zalmforel gekregen van (de man) van mijn collega en zo'n vis is zo groot dat ik daar meerdere gerechten mee kon maken. Een daarvan was.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Aardappels met Chorizo (Patatas a la Riojana)
    Aardappels met Chorizo (Patatas a la Riojana) Categorie Groenten, Vlees, Overig
    Dit recept heb ik uit mijn favoriete Spaanse kookboek en het komt uit de Rioja streek. Je kunt dit gerecht uitbreiden door paprika en/of tomaat toe te voeg.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  6. Asperges op zijn Andalusisch
    Asperges op zijn Andalusisch Categorie Groenten, Tapas
    Dit tapas gerecht is oorspronkelijk met groene asperges gemaakt. Omdat ik de witte altijd boven de groene verkies heb ik dit gerecht met de witte versie ge.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  7. Koolrabi ovenschotel
    Koolrabi ovenschotel Categorie Ovenschotels
    Koolrabi vind ik erg lekker, de smaak zit een beetje tussen witte kool en radijsjes in. Dus als ik een recept tegen kom met een anders dan andere bereiding.... De bereidingstijd is circa 90 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  8. Herfst orzo met geroosterde groente, spinazie en gebakken feta
    Herfst orzo met geroosterde groente, spinazie en gebakken feta Categorie Rijst
    Herfst orzo met geroosterde groente, spinazie en gebakken feta. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Speculaas Boterkoek
    Speculaas Boterkoek Categorie Sinterklaas, Gebak
    Een echte Sinterklaaskoek. In 30 minuten klaar! En lekker!!Je kunt er echt niet van af blijven. Zo knapperig en kruidig van smaak.. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  10. Gevulde speculaas taartje
    Gevulde speculaas taartje Categorie Sinterklaas, Gebak
    Ik heb deze keer amandelschaafsel gebruikt omdat ik geen hele amandelen in huis had.. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  11. Maaltijdsalade met asperges en gerookte forel
    Maaltijdsalade met asperges en gerookte forel Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Salades
    Met de gerookte zalmforel die ik van mijn collega kreeg maakte ik o.a. deze heerlijke maaltijdsalade. Je kunt in plaats van de forel ook zalm gebruiken.. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  12. Daslooksoepje van Taverne Lambieck in Eys
    Daslooksoepje van Taverne Lambieck in Eys Categorie met Groente, met Zuivel
    Soms kom je recepten tegen van dicht bij de bron. In de lente ligt er op vele plekken in Zuid Limburgse bossen een deken van daslook. Het lijkt me dan ook.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  13. Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes
    Tortillawrap met geitenkaas, appel, noten en tomaatjes Categorie Koud
    Deze "Holy Moly" Quesadilla stond in het Fuego restaurant van Center Parcs op de kaart. Een blik op de ingrediënten vertelde me dat dit heer.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  14. Poké bowl
    Poké bowl Categorie Rijst
    Altijd gedacht dat dit gerecht Japans was maar toen ik me erin ging verdiepen bleek dat deze foodtrend uit Hawaï komt. Het betekent eigenlijk niet mee.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  15. Witlofsalade met daslook
    Witlofsalade met daslook Categorie Salades, Koud, Low Budget
    Als er weer volop daslook is kun je lekker variëren met dit superfood. Deze keer maakte ik er voor de afwisseling een salade mee omdat je de (fijngesn.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  16. Hamrolletjes met verse roomkaas en daslook
    Hamrolletjes met verse roomkaas en daslook Categorie Koud, Koud
    Daslook is erg gezond en lekker en je kunt er alle kanten mee op. Deze keer heb ik een mengsel van verse (geiten)roomkaas met fijngesneden daslook gemaakt.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  17. Surf & turf met asperges
    Surf & turf met asperges Categorie Koud, Warm, Pasen
    Dit heerlijke voorgerecht hadden wij met het Paasdiner van 2022. Op en top genieten van de verse asperges en deze verwerkt in een makkelijk en snel te make.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  18. Aardappelpuree met daslook
    Aardappelpuree met daslook Categorie Overig, Stamppot
    Dit is een heerlijk lenterecept als er volop daslook is. Het is supereenvoudig te maken en heeft verder geen andere smaakmakers nodig. Bovendien is het ni.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  19. Saladebowl met o.a. asperges en zalm
    Saladebowl met o.a. asperges en zalm Categorie Overig, Vis, schaal- en schelpdieren, Pasen
    wilmiewillemse Deze maaltijdsalade is weer een heerlijke variant op een poké bowl en als je de sla vervangt door rijst dan heb je ook een poké.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  20. Moeders rijstepap
    Moeders rijstepap Categorie Koud, Pasen
    Dit recept is niet van mijn eigen moeder maar van de schoonmoeder van mijn nichtje. Ik had het al een tijdje op de plank liggen maar het was er nog steeds.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  21. Birria Taco's met de Birria Bomb
    Birria Taco's met de Birria Bomb Categorie Stoofschotels
    Maak authentieke Birria Taco’s snel en eenvoudig met de Birria Bomb! Deze bom van smaak bevat Ancho, Guajillo en Árbol pepers, perfect voor ee.... De bereidingstijd is circa 240 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  22. Gerookte forelfilet met bloemkoolmousse peterselieolie en Parmaham
    Gerookte forelfilet met bloemkoolmousse peterselieolie en Parmaham Categorie Voorgerecht, Voorgerechten, Koud
    Verrukkelijk zacht voorgerecht. Het recept was eigenlijk met paling, maar hier niet te koop. Ook met gerookte forel een verrukkelijk voorgerecht. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  23. Zucchini Parmigiana vegetarische schotel courgette tomaten mozzarella
    Zucchini Parmigiana vegetarische schotel courgette tomaten mozzarella Categorie Groenten, Vegetarisch
    Zucchini Parmigiana is een bekend Italiaans egetarisch gerecht waaraan ik mijn eigen draai heb gegeven. Het is een soort lasagne,niet van deegwaren, maar v.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  24. Wokschotel met garnalen, noedels en hoisinsaus
    Wokschotel met garnalen, noedels en hoisinsaus Categorie Wokken
    Zo een wokschotel is bij ons altijd weer een succes. Een beetje afhankelijk van de ingrediënten die ik in huis heb tover ik elke keer weer een ander h.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  25. Pot-au-feu met asperges, erwtjes en chorizo
    Pot-au-feu met asperges, erwtjes en chorizo Categorie Overig, Stoofschotels
    Dit recept is afgeleid van een recept van Jeroen Meus. Hij gebruikt verse zilveruitjes in zijn recept maar omdat het seizoen van verse zilveruitjes niet ge.... De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  26. Preistamppot met kaas en Vadouvan
    Preistamppot met kaas en Vadouvan Categorie Low Budget, Stamppot
    Deze heerlijke stamppot is goed te combineren met allerlei soorten vlees of vis. Het is ook niet een echte winterstamppot maar kan ook prima in de lente zo.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  27. Pasta met asperges en gerookte kip
    Pasta met asperges en gerookte kip Categorie Gevogelte, Pasta's
    Dit gerecht heb ik al in meerdere varianten gemaakt maar om het toch niet te vergeten zet ik ook deze in de rij erbij. Het is een supermakkelijk en snelkla.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  28. Gehaktballetjes met pindasaus op Thaise wijze
    Gehaktballetjes met pindasaus op Thaise wijze Categorie Overig, Vlees
    Als je van de Thaise keuken houd is dit een topper en bovendien erg makkelijk te maken met ingrediënten die hier goed verkrijgbaar zijn. Lekker met p.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  29. Ierse rundvleesstoofpot met Guinnes voor slowcooker en braadpan
    Ierse rundvleesstoofpot met Guinnes voor slowcooker en braadpan Categorie Vlees, Stoofschotels, Slowcooker
    Dit verrukkelijke stoofpotje bestaat uit lekker mals rundvlees met een beetje groenten die een heerlijke smaak geven aan de stoofpot. De Guinness is erg le.... De bereidingstijd is circa 360 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  30. Franse ovenschotel met hamlappen, tomaten en wittte bonen
    Franse ovenschotel met hamlappen, tomaten en wittte bonen Categorie Vlees, Ovenschotels
    Een ovenschotel van het Franse platteland. In plaats van hamlappen kunnen ook dobbelsteentjes lamsvlees, plakjes rookworst of salami of blokjes uitgebakken.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  31. Zalmrolletjes met (kruiden)roomkaas en asperges
    Zalmrolletjes met (kruiden)roomkaas en asperges Categorie Koud, Warm
    In navolging op mijn Rosbiefrolletjes-met-asperges heb ik deze keer gerookte zalm gebruikt om asperges in te rollen. Als je ze ook nog insmeert met (kruide.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  32. Bulgaars Landelijk stoofpotje van kip (Sjelka pilesjka jahnija)
    Bulgaars Landelijk stoofpotje van kip (Sjelka pilesjka jahnija) Categorie Gevogelte, Stoofschotels
    Селска пилешка яхния - Sjelka pilesjka jahnija Een erg lekker stoofpotje van kip dat veel lijkt op de Hongaarse Goulash van kip Hongaarse-kip-paprikas-csir.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  33. Traybake met pompoen, feta en rosbief
    Traybake met pompoen, feta en rosbief Categorie Ovenschotels
    Nog even een heerlijk ovengerecht met pompoen uit eigen tuin. Omdat je hier geen gewone aardappelen gebruikt maar zoete aardappel is het ook nog eens koolh.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  34. Pulled chicken kerrie witlofsalade
    Pulled chicken kerrie witlofsalade Categorie Koud
    Deze salade heb ik gemaakt nadat ik bij La Place een foccacia broodje met zulk soort salade heb gegeten. Ik heb bij de on-line recepten van La Place gezoch.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  35. Stoofpotje van vis en garnalen
    Stoofpotje van vis en garnalen Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Stoofschotels
    Bij een stoofpotje denk ik in eerste instantie aan (rund)vlees maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Dus toen ik dit recept onder ogen kreeg wilde ik he.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  36. Hongaars stoofpotje van hamlappen, spek en paddenstoelen
    Hongaars stoofpotje van hamlappen, spek en paddenstoelen Categorie Vlees, Slowcooker
    Deze keer een stoofpotje van varkensvlees uit Hongarije. Met spekreepjes en paddenstoelen, afgemaakt met een lepel zure room.. De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  37. Bourgondisch stoofpotje met hamlappen
    Bourgondisch stoofpotje met hamlappen Categorie Vlees, Slowcooker
    Super lekker stoofpotje met onder meer sjalotjes, veel knoflook, wortelen en champignons. Nog wat crème fraîche erdoor en .....smullen maar !.... De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  38. Hachee uit Rijnland met uien en donker bier
    Hachee uit Rijnland met uien en donker bier Categorie Vlees, Slowcooker
    Deze heerlijke hachee is anders van smaak door het bier en de extra uien. Perfect voor de slowcooker.. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  39. Aardpeersoep van Julius Jaspers
    Aardpeersoep van Julius Jaspers Categorie met Groente, met Vis, met Zuivel
    Altijd leuk om recepten te maken van koks waar ik bewondering voor heb. Julius is er eentje van. Julius maakt de champignonbouillon zelf, ik heb gebruik ge.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  40. Pompoen runderstoofpot van La Place
    Pompoen runderstoofpot van La Place Categorie Vlees, Stoofschotels
    Met dank aan La Place die gewoon zijn/haar lekkere recepten on-line plaatst zodat we niet alleen in de restaurants maar ook thuis kunnen genieten van de le.... De bereidingstijd is circa 150 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  41. Kip in Wodkasaus
    Kip in Wodkasaus Categorie Gevogelte, Stoofschotels
    Een heerlijk recept uit mijn kookboek "Het Culinair geheugen" recepten uit grootmoeders keuken. In plaats van Wodka kun je ook Vieux gebruiken. . De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  42. Carbonade Flamande (Vlaamse stoofkarbonade)
    Carbonade Flamande (Vlaamse stoofkarbonade) Categorie Vlees, Ovenschotels, Stoofschotels
    Dit klassieke Vlaamse stoofvlees (stoofpot) is niet zoals de naam doet vermoeden met karbonaadjes maar met sukadelappen. Het is min of meer de Belgische ve.... De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  43. Oude wijvensoep (Carnavalssoep)
    Oude wijvensoep (Carnavalssoep) Categorie met Vlees, met Groente
    Een typisch traditioneel Limburgs streekgerecht ook wel "Alde Wievensoep" of "Truujesoep" genoemd en wordt met Carnaval gegeten. Natuur.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  44. Cottage Pie of Shepherd's Pie van Yvette van Boven
    Cottage Pie of Shepherd's Pie van Yvette van Boven Categorie Ovenschotels
    Dit heerlijke recept komt uit het kookboek "Home Sweet Home" van mijn favoriete tv-kok Yvette van Boven. Haar roots liggen in Ierland dus is dit.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  45. Spanakorizo (Griekse spinazierijst)
    Spanakorizo (Griekse spinazierijst) Categorie Groenten, Overig
    Een voor mij nog geheel onbekend gerecht toen ik in een van mijn Griekse kookboeken zat te bladeren om iets met spinazie te maken. In eerste instantie deed.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  46. Mascarpone appeltaart met koekjesbodem
    Mascarpone appeltaart met koekjesbodem Categorie Taarten
    Een heerlijke en snelle variant op een "gewone" appeltaart. Doordat de bodem van koekjes (speculaas) is kun je deze taart heel gemakkelijk gluten.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  47. Spaghetti met romige preisaus en grote garnalen
    Spaghetti met romige preisaus en grote garnalen Categorie Pasta's, Vis, schaal- en schelpdieren
    Een gerecht wat snel op tafel staat als je een hele dag druk bent geweest. Je hebt maar weinig ingrediënten nodig om toch een feestje op je bord te kr.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  48. Kip met spekreepjes en linzen (Nigella Lawson)
    Kip met spekreepjes en linzen (Nigella Lawson) Categorie Gevogelte, Stoofschotels
    Nigella staat bekend om haar vele "comfort food" gerechten en dit is er eentje van. Dat is ook meteen een van de redenen waarom ik zo dol ben op.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  49. Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak
    Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Warm
    Beurré blanc is een klassieke saus uit Frankrijk. De saus wordt gemaakt op basis van roomboter, witte wijn en wijnazijn. Een heerlijke combinatie me.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  50. Kabeljauwfilet met bacon in witte-wijn-pernodsaus
    Kabeljauwfilet met bacon in witte-wijn-pernodsaus Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Warm
    Erg lekker feestgerecht. Echt een gerecht waar je je gasten mee verrast. Het recept heeft jaren geleden in een Tip Culinair gestaan. Ik heb het recept wat.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.