Recept
« Terug naar recepten
Blauwaderkaas met zoetzure peer
PT15M
Blauwaderkaas met zoetzure peer
Een heerlijk blauwaderkaas met zoetzure peer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blauwaderkaas met zoetzure peer te bereiden
Schil de peren en snijd deze in vieren. Verwijder het klokhuis. Kook de peren net gaar in een mengsel van 1 deel azijn, 4 delen water en suiker naar smaak. Laat afkoelen. Snijd blauwaderkaas (roquefort) in punten. Beleg deze met een kwart peer en serveer met een cocktailprikker.
anoniem zegt: