Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met geitenkaas en tomaat
PT10M
Bruschetta met geitenkaas en tomaat
Een heerlijk bruschetta met geitenkaas en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Bruschetta met geitenkaas en tomaat te bereiden
Verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden Celsius. Rooster de sneden brood tot ze lichtbruin zijn. Laat even afkoelen.
Snijd het pepertje héél klein, hak de kruiden fijn en meng dit door de geitenkaas. Zet dit een half uurtje in de ijskast.
Smeer dit dan op de bruschetta en leg er een zongedroogd tomaatje op. Ik geef de voorkeur aan half zongedroogde tomaten, die zijn namelijk minder zout. Je kunt ze ook zelf maken, hoe vertel ik een volgende keer.
Snijd het pepertje héél klein, hak de kruiden fijn en meng dit door de geitenkaas. Zet dit een half uurtje in de ijskast.
Smeer dit dan op de bruschetta en leg er een zongedroogd tomaatje op. Ik geef de voorkeur aan half zongedroogde tomaten, die zijn namelijk minder zout. Je kunt ze ook zelf maken, hoe vertel ik een volgende keer.
resi, zegt: