Recept
« Terug naar recepten
Chocolade schrijftubes
PT2M
Chocolade schrijftubes
Een heerlijk chocolade schrijftubes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemarie Kok
Bereidingstijd:
2 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.etenenmeer.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade schrijftubes te bereiden
ChocoWriters zijn tubes gevuld met bruine, witte en gekleurde flexibele chocolademassa. De tube wordt geleverd met een spits toelopend spuitdopje wat de tube geschikt maakt om mee te garneren en decoreren. De tubes bevatten 86 gram, maar ander volumes kunnen op aanvraag geproduceerd worden. Het assortiment bestaat uit 8 verschillende kleuren: bruin, wit, roze, babyblauw, geel, rood, donkergroen en oranje. De chocolademassa kan meerdere malen tot smelten en stollen gebracht en ChocoWriters hoeven dus niet in één keer leeg gemaakt te worden.
De ChocoWriters worden gebruikt in de bakkerij, restaurants, catering, horeca en zijn tevens geschikt voor thuisgebruik. De verschillende kleuren zien er leuk uit op luxe taart, kindertaart, petit fours, tompoezen, desserts, pannenkoeken, koekjes enzovoort. Zo kan u zelf wat schrijven om het persoonlijker te maken. Het is ook mooi om eigen gebakken koekjes of taarten te decoreren met verschillende kleuren chocolade. Zelf wat bakken is tevens een leuk en goedkoop idee voor een kinderfeestje.
Gebruiksaanwijzing - Geruime tijd (±2 min.) smelten in warm water,± 55° Celsius. - Schudden voor gebruik. - Garneren.
De ChocoWriters worden gebruikt in de bakkerij, restaurants, catering, horeca en zijn tevens geschikt voor thuisgebruik. De verschillende kleuren zien er leuk uit op luxe taart, kindertaart, petit fours, tompoezen, desserts, pannenkoeken, koekjes enzovoort. Zo kan u zelf wat schrijven om het persoonlijker te maken. Het is ook mooi om eigen gebakken koekjes of taarten te decoreren met verschillende kleuren chocolade. Zelf wat bakken is tevens een leuk en goedkoop idee voor een kinderfeestje.
Gebruiksaanwijzing - Geruime tijd (±2 min.) smelten in warm water,± 55° Celsius. - Schudden voor gebruik. - Garneren.
Mijn kookverhaal (Annemarie Kok)
Bij het maken van diverse taarten heb ik deze chocolade schrijvers ontdekt. Ze zijn ideaal om de taart of cupcakes op te leuken. Maar ook om een ijstoetje te versieren gebruik ik ze ook. Er zijn 8 verschillende kleuren. Dit wilde ik jullie niet onthouden.
Noud zegt: