Recept
« Terug naar recepten
Chocoladeversiersels: doosjes
PT15M
Chocoladeversiersels: doosjes
Een heerlijk chocoladeversiersels: doosjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4st personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
trancefreak
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladeversiersels: doosjes te bereiden
Leuke doosjes voor decoratie op tafel bij het diner en achteraf natuurlijk lekker opeten!
Bekleed een bakplaat met plasticfolie, zonder dat er kreukels ontstaan.
Bereidingswijze
Smelt 200 gr. chocola. Spreid het in een laag van 3 mm over het folie. Laat het liggen tot het bijna gestold is en snijd er gelijkmatig vierkantjes uit. Laat ze stollen. Smelt de oveblijfsels opnieuw en plak daamee de randen van de vierkantjes aan elkaar vast zodat doosjes ontstaan. Voor 4 stuks.
Serveertips
Vul ze met fruit, mousse, of custard
Bekleed een bakplaat met plasticfolie, zonder dat er kreukels ontstaan.
Bereidingswijze
Smelt 200 gr. chocola. Spreid het in een laag van 3 mm over het folie. Laat het liggen tot het bijna gestold is en snijd er gelijkmatig vierkantjes uit. Laat ze stollen. Smelt de oveblijfsels opnieuw en plak daamee de randen van de vierkantjes aan elkaar vast zodat doosjes ontstaan. Voor 4 stuks.
Serveertips
Vul ze met fruit, mousse, of custard