Recept
« Terug naar recepten
Eierspaghettirand met roquefort
PT50M
Eierspaghettirand met roquefort
Een heerlijk eierspaghettirand met roquefort recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eierrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eierspaghettirand met roquefort te bereiden
Neem de eieren 10 minuten van tevoren uit de koelkast. Kook de spaghetti op de bekende wijze beetgaar (al dente) en laat uitlekken. Vet de vorm in met olie en bestrooi met het paneermeel. Klop de eieren los met de bouillon, de kaas, de groenten en kruiden naar smaak. Giet het eimengsel in de vorm en zet de oven aan op 200 graden. Plaats de schaal in het midden van de oven gedurende 30 minuten. Laat de schaal daarna in de oven even afkoelen. Stort de rand op een nat gemaakte schaal. Lekker met een gemengde salade.