Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbroodjes
PT60M
Gehaktbroodjes
Een heerlijk gehaktbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbroodjes te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Augurken in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Gehakt vermengen met augurk, bosui en gehaktkruiden. 4 deegplakjes uitspreiden op aanrecht en besmeren met mosterd. Gehakt er in bergjes opleggen. Afdekken met resterende deegplakjes. Randen goed dichtdrukken. Broodjes in ca. 25 minuten in oven gaar en bruinbakken. Serveren met sla gemengd met dressing.