Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde tilapiafilet met sjalottencompote
PT30M
Geroosterde tilapiafilet met sjalottencompote
Een heerlijk geroosterde tilapiafilet met sjalottencompote recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Janke Schuurman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
295 kCal energie
25 Gram eiwit
15 Gram vet
13 Gram koolhydraten
25 Gram eiwit
15 Gram vet
13 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen, 10-2010
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde tilapiafilet met sjalottencompote te bereiden
Begin met de sjalottencompote. Verhit de boter met de olie en fruit hierin de sjalotjes, rode ui en knoflook zonder deze te laten kleuren. Voeg de andere ingrediënten voor de compote toe en stoof zachtjes zonder deksel 15-20 minuten zodat het vocht iets verdampt. Roer af en toe. Laat de compote iets afkoelen.
Meng voor de tilapia zout, peper, balsamicoazijn en olie. Wrijf de visfilets hiermee in en laat even intrekken. Verhit een grillpan en rooster de vis aan beide kanten 2-3 minuten. Serveer de sjalottencompote bij de vis.
Meng voor de tilapia zout, peper, balsamicoazijn en olie. Wrijf de visfilets hiermee in en laat even intrekken. Verhit een grillpan en rooster de vis aan beide kanten 2-3 minuten. Serveer de sjalottencompote bij de vis.