Recept
« Terug naar recepten
Hollands garnalentaartje
PT20M
Hollands garnalentaartje
Een heerlijk hollands garnalentaartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hollands garnalentaartje te bereiden
Maak de garnalen aan met crème fraiche en dille.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd met een kaasschaaf lange linten van de komkommer.
Zet deze linten tegen de binnenkant van een kookring of blikje zonder bodem.
Vul met de garnaaltjes en druk stevig aan.
Garneer met tomaat en een takje dille.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd met een kaasschaaf lange linten van de komkommer.
Zet deze linten tegen de binnenkant van een kookring of blikje zonder bodem.
Vul met de garnaaltjes en druk stevig aan.
Garneer met tomaat en een takje dille.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
feyenoordmama zegt:
heerlijk!!!:p
jolande zegt: