KookJij

Hollands garnalentaartje

Een heerlijk hollands garnalentaartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hollands garnalentaartje te bereiden

Maak de garnalen aan met crème fraiche en dille.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd met een kaasschaaf lange linten van de komkommer.

Zet deze linten tegen de binnenkant van een kookring of blikje zonder bodem.
Vul met de garnaaltjes en druk stevig aan.
Garneer met tomaat en een takje dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jolande

jolande zegt:
Lekker.
Hanna

Hanna zegt:
Ik ga het dadelijk maken, ik ben benieuwd! ;)
feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
dit had ik gemaakt op kerstdag als voorgerecht in een trio van amuses.
heerlijk!!!:p