Recept
« Terug naar recepten
Knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus
PT25M
Knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus
Een heerlijk knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige tofuballetjes met zoete chilisaus te bereiden
Tofu laten uitlekken en droogdeppen,eventueel erin knijpen om overtollig vocht te verwijderen.Tofu,ei en sojasaus met zout en peper naar smaak pureren met staafmixer.Bloem door tofumengsel roeren.Paddestoelen en norivellen erdoor scheppen.Van tofu 20 kleine balletjes draaien.Frituurpan met olie tot 180 graden verwarmen.Tofuballetjes per 6 tegelijk langzaam in frituurolie laten zakken en in 4 minuten goudbruin en gaar frituren.Rest van tofuballetjes op dezelfde wijze bereiden.Balletjes op keukenpapier laten uitlekken en warm met zoete chilisaus sereveren.
dorothy zegt: