Recept
« Terug naar recepten
Lasagna met groenten, hesp in een romige kaassaus
PT60M
Lasagna met groenten, hesp in een romige kaassaus
Een heerlijk lasagna met groenten, hesp in een romige kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagna met groenten, hesp in een romige kaassaus te bereiden
Champignons in schijven snijden.
Paprika's in dunne schijven snijden.
Courgette in dunne ringen snijden.
Hesp in blokjes snijden.
Maak een roux van de bloem, boter en melk kruid deze naar smaak voeg +/- 200 gr kaas toe en hesp.
Neem een vuurvaste schotel beboter deze, een dun laagje saus om te beginnen, leg er 4 blaadjes lasagna op dan toeleggen met de courgette en er weer een beetje saus erover.
Opnieuw lasangne bladeren nu de champignonsschjiven erover verdelen en terug saus opnieuw lasangnebladeren en nu de paprika's erover verdelen.
Verdeel de saus erover en bedek met kaas. Zet deze in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat 45 min bakken.
Serveer zeer warm met brood naar keuze.
Paprika's in dunne schijven snijden.
Courgette in dunne ringen snijden.
Hesp in blokjes snijden.
Maak een roux van de bloem, boter en melk kruid deze naar smaak voeg +/- 200 gr kaas toe en hesp.
Neem een vuurvaste schotel beboter deze, een dun laagje saus om te beginnen, leg er 4 blaadjes lasagna op dan toeleggen met de courgette en er weer een beetje saus erover.
Opnieuw lasangne bladeren nu de champignonsschjiven erover verdelen en terug saus opnieuw lasangnebladeren en nu de paprika's erover verdelen.
Verdeel de saus erover en bedek met kaas. Zet deze in een voorverwarmde oven op 180 gr en laat 45 min bakken.
Serveer zeer warm met brood naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.