Recept
« Terug naar recepten
Médaillons de porc avec deux sauces
PT45M
Médaillons de porc avec deux sauces
Een heerlijk médaillons de porc avec deux sauces recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Médaillons de porc avec deux sauces te bereiden
Kruid het vlees met peper uit de molen en schroei in geklaarde boter snel dicht en zet weg.
Net voor het uitserveren gedurende 4 min. in oven van 250 graden C. plaatsen en vervolgens licht met zout bestrooien.
Boursinsaus:
Kook de bouillon in tot stroperige massa.
Blus af met witte wijn en los hierin de kaas op.
Voeg room toe en roer goed glad.
Ontvet de braadfond en blus af met witte wijn en sherry en laat ietwat inkoken.
Citroenrasp, tijm en room toevoegen en langzaam laten inkoken tot de saus romig wordt en de juiste dikte krijgt.
Zeef de saus en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Uitserveren:
Leg 2 medaillons op een voorverwarmd bord, nappeer met de 2 sausen en garneer af met bouillonaardappelen en de beetgaar gekookte peultjes en bloemkoolroosjes egehalveerd tomaatje
Net voor het uitserveren gedurende 4 min. in oven van 250 graden C. plaatsen en vervolgens licht met zout bestrooien.
Boursinsaus:
Kook de bouillon in tot stroperige massa.
Blus af met witte wijn en los hierin de kaas op.
Voeg room toe en roer goed glad.
Ontvet de braadfond en blus af met witte wijn en sherry en laat ietwat inkoken.
Citroenrasp, tijm en room toevoegen en langzaam laten inkoken tot de saus romig wordt en de juiste dikte krijgt.
Zeef de saus en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Uitserveren:
Leg 2 medaillons op een voorverwarmd bord, nappeer met de 2 sausen en garneer af met bouillonaardappelen en de beetgaar gekookte peultjes en bloemkoolroosjes egehalveerd tomaatje