KookJij

Médaillons de porc avec deux sauces

Een heerlijk médaillons de porc avec deux sauces recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Médaillons de porc avec deux sauces te bereiden

Kruid het vlees met peper uit de molen en schroei in geklaarde boter snel dicht en zet weg.
Net voor het uitserveren gedurende 4 min. in oven van 250 graden C. plaatsen en vervolgens licht met zout bestrooien.
Boursinsaus:
Kook de bouillon in tot stroperige massa.
Blus af met witte wijn en los hierin de kaas op.
Voeg room toe en roer goed glad.
Ontvet de braadfond en blus af met witte wijn en sherry en laat ietwat inkoken.
Citroenrasp, tijm en room toevoegen en langzaam laten inkoken tot de saus romig wordt en de juiste dikte krijgt.
Zeef de saus en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Uitserveren:
Leg 2 medaillons op een voorverwarmd bord, nappeer met de 2 sausen en garneer af met bouillonaardappelen en de beetgaar gekookte peultjes en bloemkoolroosjes egehalveerd tomaatje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst