Recept
« Terug naar recepten
Orangettes
PT120M
Orangettes
Een heerlijk orangettes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
zidanneke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Orangettes te bereiden
Pers de sinaasappels. Verwijder het vruchtvlees (wit hoeft niet). Snij de schil in lange smalle reepjes.
Bereidingswijze
Dompel de schillen in kokend water, giet af na een minuutje, herhaal twee keer. Laat de schillen uitlekken. Weeg ze, neem hetzelfde gewicht suiker en water. Doe alles samen in een pan en laat een uurtje of twee confijten.
Laat de schillen uitdruipen en koud worden.
Smelt de chocolade en haal de schillen erdoor.
Serveertips
Gewoon snoepen, heerlijk om aan vriendinnen cadeau te doen
Bereidingswijze
Dompel de schillen in kokend water, giet af na een minuutje, herhaal twee keer. Laat de schillen uitlekken. Weeg ze, neem hetzelfde gewicht suiker en water. Doe alles samen in een pan en laat een uurtje of twee confijten.
Laat de schillen uitdruipen en koud worden.
Smelt de chocolade en haal de schillen erdoor.
Serveertips
Gewoon snoepen, heerlijk om aan vriendinnen cadeau te doen