KookJij

pangafile op z'n chinees

Een heerlijk pangafile op z'n chinees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: zelf bedacht
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe pangafile op z'n chinees te bereiden

de helft van de go-tan saus vermengen met een gedeelte van de kookroomlight in de ovenschaal de vis leggen en de saus erover smeren. de wokgroente bakken in de koekenpan nog wat van deze go-tan saus erbij doen en de laatste 10 min van de 30 min deze wokgroente over de vis heen doen.heerlijk met witte rijst en komkommer

Mijn kookverhaal (Annemien )

Dit heb ik ooit zelf eens uitgeprobeert en we eten het regelmatig ik doe ook wel eens italiaanse kruiden vermengen met de kookroom en champignons uien en dergelijke we vinden het heerlijk en het is niet vet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

smokey

smokey zegt:
Is een oud indonees recept maar dan met kokosmelk ipv kookroom. wel een kanttekening erbij dit gerecht is van nature al vetarm waaron zo krampachtig nog meer eruit willen hebben?:(