Recept
« Terug naar recepten
Perzik-tiramisu
PT25M
Perzik-tiramisu
Een heerlijk perzik-tiramisu recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perzik-tiramisu te bereiden
Laat de perziken uitlekken en snijd ze in partjes. Meng de kwark door de mascarpone. Doop de lange vingers in de koffie en leg ze op de bodem van een ondiepe rechthoekige schaal. Gebruik eventueel een glazen cakevorm. Bedek de lange vingers met de vruchten. Verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Zet het gerecht koel weg. Rooster de geschaafde amandelen even in een droge koekenpan. Bestrooi het dessert ermee.
Tip:
Meng een scheutje amandellikeur of andere likeur door de mascarpone. Vervang geschaafde amandelen door geraspte chocolade.
Tip:
Meng een scheutje amandellikeur of andere likeur door de mascarpone. Vervang geschaafde amandelen door geraspte chocolade.
e. Mabesoone zegt: