Recept
« Terug naar recepten
Pizza met blauwe wijting filet
PT40M
Pizza met blauwe wijting filet
Een heerlijk pizza met blauwe wijting filet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Debyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met blauwe wijting filet te bereiden
Leg pizza deeg op bakplaat en bestrijk het met de tomaten coullis.
Stoof de sluimererwten,mais,wortel,ajuin,rammenas en rucola even aan.Kruiden met look poeder en groene pesto en een beetje oregano.Verdeel dit over het deeg,leg willekeurig de vis erop.Nu de mozarella schijven met daarop de tomaten schijven vervolgens de gebrokkelde gorgonzola.Strooi als laatste de gemalen trattoria erover heen.Bak de pizza in voorverwarmde oven op 180gr gedurende +/-40min.
Stoof de sluimererwten,mais,wortel,ajuin,rammenas en rucola even aan.Kruiden met look poeder en groene pesto en een beetje oregano.Verdeel dit over het deeg,leg willekeurig de vis erop.Nu de mozarella schijven met daarop de tomaten schijven vervolgens de gebrokkelde gorgonzola.Strooi als laatste de gemalen trattoria erover heen.Bak de pizza in voorverwarmde oven op 180gr gedurende +/-40min.