KookJij

Riefkeukskes

Een heerlijk riefkeukskes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Riefkeukskes te bereiden

Rasp de geschilde aardappelen en de uien heel fijn in een keukenmachine.
Wring het mengsel uit in een handdoek
( die zonder wasverzachter gewassen is ).
Meng dit mengsel met het ei, de bloem peper en zout.
Maak schijven en bak ze in hete olie tot de koekjes goudbruin en gaar zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Waat fein det 't good gesmaak heat.
:);)m.v.g. Bert Allers
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Nog wat extra peper toegevoegd en nootmuskaat, miljaar waat waas det lekker!
bertal

bertal zegt:
Sammy,
Dat is in het Duits, maar in het Limburgs is het
Riefkeukskes, :);)
m.v.g. Bert Allers
Sammy

Sammy zegt:
Reibekuchen?