Recept
« Terug naar recepten
Riefkeukskes
PT30M
Riefkeukskes
Een heerlijk riefkeukskes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Riefkeukskes te bereiden
Rasp de geschilde aardappelen en de uien heel fijn in een keukenmachine.
Wring het mengsel uit in een handdoek
( die zonder wasverzachter gewassen is ).
Meng dit mengsel met het ei, de bloem peper en zout.
Maak schijven en bak ze in hete olie tot de koekjes goudbruin en gaar zijn.
Wring het mengsel uit in een handdoek
( die zonder wasverzachter gewassen is ).
Meng dit mengsel met het ei, de bloem peper en zout.
Maak schijven en bak ze in hete olie tot de koekjes goudbruin en gaar zijn.
AnnikaT zegt:
:);)m.v.g. Bert Allers