Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 16 september 2013
PT30M
Soep van de dag 16 september 2013
Een heerlijk soep van de dag 16 september 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 16 september 2013 te bereiden
Tomaat ontvellen en in stukken snijden.
Komkommer in stukken snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen en mix de soep, warm opnieuw op en de laatste tien min de vermicelli en ajuinpijpjes fijn gesneden toevoegen.
Serveer de soep zeer warm.
Komkommer in stukken snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen en mix de soep, warm opnieuw op en de laatste tien min de vermicelli en ajuinpijpjes fijn gesneden toevoegen.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
slaatje zegt:
hans zegt:
Heb alles in stukken gesneden en later met de staafmixer grof gepureerd. Daarna nog de vermicelli toegevoegd en Worcester saus. En als laatste een lepel goede olijfolie. Was niet spectaculair, maar smakelijk.