KookJij

Taai-taai

Een heerlijk taai-taai recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 15 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: banketbakker opa-henny
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taai-taai te bereiden

Klop met een vork de honing en het halve ei.
Voeg daarna de overige ingredienten toe.
En meng alles tot een samenhangende kleverige bal.
Laat het deeg een half uur in de vriezer rusten.
Rol het deeg op bakpapier met wat bloem tot een platte lap van ongeveer 1 cm dik.
Steek er mooie vormen uit
of maak er poppen van.
Of maak er repen van (10 X 5 cm).
Bak de taaitaai 15 a 20 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Mijn kookverhaal (Henny Lansink)

Op de vraag van Dorry55 heb ik het recept nu op de site gezet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dorry55

dorry55 zegt:
Super bedankt Henny, van oma Dorry ;)