Recept
« Terug naar recepten
Vruchtenbowl met rosé
PT20M
Vruchtenbowl met rosé
Een heerlijk vruchtenbowl met rosé recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vruchtenbowl met rosé te bereiden
Maak de aardbeien schoon en snijd ze doormidden. Snijd de ontvelde perziken in kleine stukjes. Snijd het vruchtvlees van de geschilde mango in stukjes. Verwijder de schil en het zaad van de meloen en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng alle vruchten door elkaar. Snijd de muntblaadjes in ragfijne reepjes en meng deze met de aardbeiensiroop door de vruchten.
Bereiden:
Schep de vruchten in een karaf en giet er gekoelde rosé op. Of verdeel de vruchten over dessertglazen en vul aan met rosé. Schenk de overgebleven rosé in wijnglazen.
Bereiden:
Schep de vruchten in een karaf en giet er gekoelde rosé op. Of verdeel de vruchten over dessertglazen en vul aan met rosé. Schenk de overgebleven rosé in wijnglazen.