Recept
« Terug naar recepten
Walnootgemberrotsjes
PT30M
Walnootgemberrotsjes
Een heerlijk walnootgemberrotsjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Walnootgemberrotsjes te bereiden
Verwarm de beide soorten chocolade langzaam au bain marie tot ze gesmolten zijn.Hak de gember en walnoten heel grof.Meng een beetje witte of bruine chocolade door het mengsel.Maak hier balletjes van en laat deze op een koele plek goed hard worden.Haal met behulp van een vorkje deze balletjes door de witte en bruine chocolade.Tik met het vorkje de overtollige chocolade van de balletjes af.Laat(op bakpapier)door en door afkoelen.