Recept
« Terug naar recepten
Wijngaardslakken met walnoten en parmaham en kruidebotersaus
PT15M
Wijngaardslakken met walnoten en parmaham en kruidebotersaus
Een heerlijk wijngaardslakken met walnoten en parmaham en kruidebotersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
John Gerrits
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wijngaardslakken met walnoten en parmaham en kruidebotersaus te bereiden
Blikje wijngaardslakken openen en evt. vocht laten uitlekken. De plakken parmahan in 3 stukken snijden. Op ieder stuk een wijngaardslak leggen, daarop een walnoothelft leggen en de parmaham oprollen. Leg iedere plak opgerolde , gevulde parmaham in de ovenvaste schaal en bestrijk ze allemaal goed met kruidenboter. Oven voorverwarmen op 200C . De gevulde parnahamrolletjes in ca 10 minuten gaar laten worden. Je kunt de kruidenboter ook vervangen door 2 tlp. echte boter, 6 tlp. sauce hollandaise en dillekruid met elkaar te mengen ,Deze saus over de rolletjes gieten en bestrooien met geraspte parmesaanse kaas .