Recept
« Terug naar recepten
Witte asperge aardappelsalade (La Place)
PT30M
Witte asperge aardappelsalade (La Place)
Weer zo een heerlijk recept van mijn favoriete lunchadres.
Ik heb het een klein beetje aangepast aan mijn eigen interpretatie maar in
grote lijnen is het toch dezelfde salade gebleven.
OPTIONEEL: Ik heb er naar eigen idee nog wat gekookte hamblokjes en
hardgekookte eieren aan toegevoegd. Maar ook zonder deze extra
toevoegingen is het een bijzonder lekkere salade.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
La Place en een beetje van mezelf
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte asperge aardappelsalade (La Place) te bereiden
- Schil de asperges en snij ze in stukjes, doe ze in kokend water (kook de eieren alvast mee) met een stukje foelie en een beetje zout en kook ze zachtjes voor 10 minuutjes, giet ze af en laat ze afkoelen.
- Schil de aardappelen of boen ze schoon, snij ze in stukken en kook ze in water met zout in ongeveer 15 minuten net gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen.
- Hak de dragon, peterselie en bieslook fijn.
- Klop in een grote kom de dressing van mosterd, azijn en creme fraiche.
- Schep de asperges, aardappelen, en kruiden erdoorheen.
- Optioneel: Voeg de in stukken gesneden hardgekookte eieren en de hamblokjes toe en schep alles goed doorelkaar.