Persoonlijk profiel
« Terug naar gebruikersAnna Koudys
Recepten:
78
Reageer op deze gebruiker
Reacties op deze gebruiker
Hans Brandsma zegt:
Ik ben eigenlijk benieuwd hoe jouw atjar smaakt, heb het zelf ook gemaakt van witte kool, wortel kurkuma azijn en suiker ... heb dit een week in een goed afgesloten pot gedaan .. met een laag suiker erboven en met natuurazijn helemaal bedekt.. na een week ben ik gaan proeven en ik mis iets het is wel lekker, maar het is niet hetzelfde zoals me moeder het maakte. Heb jij enig idee wat ik ben vergeten .
groetjes, Hans
Anna Koudys zegt:
Sorry voor het ongemak, Frieda!
Frieda Michiels zegt:
Anna Koudys zegt:
Dank je voor je reactie.
Doriet Janssen zegt:
Anna Koudys zegt:
Had ik jou nog niet beantwoord? Foei!
Je kunt een recept toevoegen aan je favorieten door op het icoontje 'maak favoriet' te klikken, onder "reageer op dit recept."
Fijne avond, verder.
Kookgroet,
Anna.
Anna Koudys zegt:
De Atjar zoals ik hem maak, smaakt heerlijk. Ik weet natuurlijk niet wat je precies mist qua smaak. Maar als de boel kookt, laat ik een lepeltje van het zuur afkoelen en proef ik even. Dan kun je nog specerijen toevoegen naar eigen smaak.
Ook adviseer ik om na het inmaken de potjes zo’n week of 6 de tijd gunnen om op smaak te komen.
Hartelijke groet,
Anna.