Mijn toegevoegde recepten
-
Ovenschoteltje van scampi's in 't groen
-
In chilisaus gemarineerde Gamba’s in de oven
-
Gewokte knoflook garnalen met rode curry pasta
-
Kikkerbillen in de knoflookboter
-
Bretonse mosselen à la crème
De door mij gegeven reacties
-
Inderdaad, de Makro maar ook de Sligro.
Recept: Kikkerbillen in de knoflookboter -
ik ga hem proberen en ben reuze benieuwd.
Recept: Terrine de campagne: -
nee hoor, Gewoon in de schelp laten. Als je ze eet neem je eerst een mossel uit een schep en gebruik daarna die schelp om de rest uit de schelpen te vissen. Mossel door de saus halen en lekker opeten. Af en toe een stukje brood erbij. Lege schelpen in een aparte schaal op tafel. Uiteindelijk de overgebleven saus als soep opeten.
Recept: Bretonse mosselen à la crème
Persoonlijk profiel
« Terug naar gebruikersJan Wolfert
Recepten:
6