50 jaar chemicus en Hobbykok en tuinier. Maak eigen likeuren, confituten, en medische kruidenpreparaten
Ik verzamelde ca 150.000 recepten in 25 talen(niet allen op PC)
Zoek je iets of kan je het niet vertalen(Fr,En,D,Pls,Rus,Sp,It,P) zend me een mailtje.
Mijn toegevoegde recepten
-
Gelei van Seringen
-
Perenchutney van Terroir d’Anvers
-
Gebakken augurken met rijst:Tondli - of Kovakai Bhaat
-
Paardebloemenconfituur van Leo versie 2011
-
Rozenconfituur van Leo
De door mij gegeven reacties
-
Ik doe nu zeste van 2 sinaasappels(Bio) bij, eerst in suikersiroop 5 minuten koken dan erbij de afgefilterde lintbloempjes en samen mixen met wat vloeistof. Bij de bereiding voegen. In sommige potjes steek ik een takje Rozemarijn, goed gespoeld onder heet water. In de pot met hete confituur steken en afsluiten. geeft een speciaal aroma!
Recept: Paardebloemenconfituur van Leo versie 2011 -
Ik bedoel verse augurken, ik neem er van ongeveer 5 cm lang.
Recept: Gebakken augurken met rijst:Tondli - of Kovakai Bhaat -
We maken deze wel eens met kinderen in de kinderkookles van kookclub Terroir d'Anvers soms ook met pannenkoeken dat gaat sneller. Leo/terroir
Recept: Medovnik of Tsjechische honingtaart -
Aan mattie; stapel de vellen (je kunt ook panne koeken gebruiken) op elkaar. Met de vulling ertussen? Smeer het geheel af met de vulling en strooi en nootjes of chocolade of... rond.Naar de inspiratie van het moment. Dan moet je het opeten natuurlijk. groetjes Leo
Recept: Medovnik of Tsjechische honingtaart
Persoonlijk profiel
« Terug naar gebruikersLeo Daman
Recepten:
9