Het koken is met de paplepel ingegeven, vanaf mijn 6de is het een passie van mij geworden toen ik regelmatig in de keuken van mijn Tante was te vinden in een jeugdherberg op Ameland waar ik dus ook groot gebracht ben.
Maar doordat het mij werd opgedrongen deed ik dus niet de opleidingen daarvoor, pas in de leeftijd van 30 jaar ben ik mijn passie weer serieus gaan oppakken.
In de tussentijden heb ik in vele restaurants gewerkt zoals: Pizzaria San Remo ( Hollum Ameland ), Wegrestaurant Lelystad-Haven, Grand Café Tanja ( lelystad Centrum ), en nog vele café's en eetcafé's in Groningen, Amsterdam, Terneuzen en Rotterdam.
Kook graag voor vrienden.
Ik experimenteer met koken.
Kook elke week voor de buurtsoep Corpus den Hoorn ( Groningen ), kook elke week voor 20 tot 40 personen voor een buurthuis om mensen die vereenzamen bij elkaar te krijgen.
En ik kook in opdracht voor vele andere groepen.
Mijn motto is: Ik leef om te koken! En mijn 2de motto is: Eten brengt mensen samen!
Persoonlijk profiel
« Terug naar gebruikersMarcel van der Laag.
Recepten:
0
Recept: Courgette/preisoep
Recept: Verwarrend soepje
Blog: Wat Kook Jij tijdens de feestdagen?