Mijn toegevoegde recepten
-
Kip Brabançonne in de cocotte
-
Zuiderse gesmoorde groenten uit de oven
-
Lasagne met champignons, spinazie en ei/ham
-
Kip vallée d’auge (Normandisch hoofdgerecht)
-
Kalfsblanquette (DE klassieker)
De door mij gegeven reacties
-
Het is gisteren gebeurd, 4 personen aan tafel en er is meer dan heerlijk en rijkelijk gegeten! - Oud-Bruggekaas, nootham (volgens mijn keurslager = Breydelham), kalfsgebraadje en grondwitlof met roomsaus. Dit alles bracht de plechtige-comunniefeesten weer naar boven! Ik zal het zelfs ook eens posten zoals ik het gisteren heb klaargemaakt. Nogmaals bedankt voor je experimentele zeer lekkere toevoeging. Lieve groetjes
Recept: Ardeens gebraad met Breydelham vergezeld van Rochefort jong belegen -
Dag Hilde, leuk... die variante op de klassieker Orloff. En het ziet er lekker Vlaams en huiselijk uit. De mosterd is m.i. een nieuwe en smaakvolle toevoeging net zoals de Breydelham. Voor onszelf zouden we de kaas toch liever houden op een 'oud-Brugge' Ik bekijk je foto. Weinig saus? Jeroen Meus maakte het met witlof, de klassieker is met champignonsaus. Wat heb jij als bijgerecht gegeven? Oud-Vlaamse kroketjes? Puree? Binnenkort zullen we het (rijkelijke) gerecht nogmaals maken, dan met Breydelham, mosterd en we proberen ook eens met een kalfgebraadje. Alle middelen zijn goed om heerlijke dingen op tafel te toveren. Tot hoors.
Recept: Ardeens gebraad met Breydelham vergezeld van Rochefort jong belegen
Persoonlijk profiel
« Terug naar gebruikersWilly Delcart
Recepten:
72
Mijn kookverhaal (Willy Delcart)
http://blog.seniorennet.be/willy_en_mieke/