Recept
« Terug naar recepten
Groenten in een roos jasje
PT10M
Groenten in een roos jasje
Een heerlijk groenten in een roos jasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten in een roos jasje te bereiden
Champignons in vier snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Paprika's indien nodig kleiner snijden.
Tomaten evenzeer in twee snijden.
Verwijder de olie van de groenten, deze kan je uiteraard bijhouden voor andere bereidingen.
Neem twee lepels olie en verhit deze in een steelpan voeg de champignons en sjalotjes toe. Roer er de pesto onder en kruid verder naar smaak af.
Als laaatste de tomaatjes en paprika''s toevoegen.
Serveer zeer warm.
Deze groenten werden geserveerd met spaghetti en mosselen.
Sjalotjes in ringen snijden.
Paprika's indien nodig kleiner snijden.
Tomaten evenzeer in twee snijden.
Verwijder de olie van de groenten, deze kan je uiteraard bijhouden voor andere bereidingen.
Neem twee lepels olie en verhit deze in een steelpan voeg de champignons en sjalotjes toe. Roer er de pesto onder en kruid verder naar smaak af.
Als laaatste de tomaatjes en paprika''s toevoegen.
Serveer zeer warm.
Deze groenten werden geserveerd met spaghetti en mosselen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.