Recept
« Terug naar recepten
Red snapper filet met citroen pasta
PT30M
Red snapper filet met citroen pasta
Heerlijke Red Snapper filet met citroen pasta. De perfecte combinatie van vis en pasta.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Red snapper filet met citroen pasta te bereiden
- Pasta beetgaar koken .
- De vis kruiden met zeezout en citroen peper deze goed aanbakken in olijfolie en een beetje boter.
- Wok de grof gesneden sjalotjes en champignons samen met de zongedroogde tomaten gekruid met pesto aan in olijfolie voeg de pasta toe en bieslook snippers.
- Roer goed om .Serveer dit alles op bord en garneer af.