Recept
« Terug naar recepten
Rode snapper met groenten en aardappelen
PT30M
Rode snapper met groenten en aardappelen
Een heerlijk rode snapper met groenten en aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode snapper met groenten en aardappelen te bereiden
Witloof halveren kruiden en bestrooien met suiker ,bak deze gaar in een beetje boter met olijfolie . Hou dit warm en apart .
Wrijf de vis in met honing en kruid met peper en viskruiden deze gaar bakken in de pan van het witloof.
Paprika , ajuin , witloof en wortel zeer fijn snijden en kruiden met verse basilicum , citroen thym en bieslook deze even opwokken en room toevoegen. Vul een deel van deze mengeling in de uitgeholde tomaat. . Even onder de grill . Aardappelen in vier snijden en gaar koken . Serveer dit alles op bord over de vis een beetje saus , en afwerken met citroen , bieslook en citroenpeper .
Wrijf de vis in met honing en kruid met peper en viskruiden deze gaar bakken in de pan van het witloof.
Paprika , ajuin , witloof en wortel zeer fijn snijden en kruiden met verse basilicum , citroen thym en bieslook deze even opwokken en room toevoegen. Vul een deel van deze mengeling in de uitgeholde tomaat. . Even onder de grill . Aardappelen in vier snijden en gaar koken . Serveer dit alles op bord over de vis een beetje saus , en afwerken met citroen , bieslook en citroenpeper .