Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gevulde witte pens op een bedje van groentenaardappelen
PT30M
Dagschotel: gevulde witte pens op een bedje van groentenaardappelen
Witte pens of Luikse worst maak er eens een crouque van met groenten de klein en groot zullen er van smullen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gevulde witte pens op een bedje van groentenaardappelen te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken deze afgieten en grof pureren. Groenten in blokjes snijden en deze opstoven in een beetje boter en goed kruiden. Meng deze onder de aardappelen met een scheutje olijfolie en de fijn gesneden bieslook.
- De witte pensen in een beetje boter gaar aanbakken hou deze warm en warm de groenten even terug op gekruid met peper, zout en de mosterd. Snij de worsten in de lengte door niet helemaal en beleg met de groenten.
- Serveer de groenten-aardappelpuree op bord de gevulde worst erop garneer af met verse bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.