KookJij

Dagschotel: steak op een bedje van groentenpuree met een pickelssausje

Een heerlijk dagschotel: steak op een bedje van groentenpuree met een pickelssausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: steak op een bedje van groentenpuree met een pickelssausje te bereiden

Paprika's in kleine blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Butternut of flespompoen voor sommige kookjij liefhebbers ;-) in fijne blokjes snijden.
Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren kruid naar smaak.
De groenten beetgaar gekruid aanstoven, voeg deze bij de puree en indien nodig wat olijfolie eronder mengen.
Pickels op een zacht vuur opwarmen en room toevoegen.
Steaks naar keuze bakken.
Serveer alles warm op bord en werk af met peterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten;

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst