Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: steak op een bedje van groentenpuree met een pickelssausje
PT30M
Dagschotel: steak op een bedje van groentenpuree met een pickelssausje
Een heerlijk dagschotel: steak op een bedje van groentenpuree met een pickelssausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: steak op een bedje van groentenpuree met een pickelssausje te bereiden
Paprika's in kleine blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Butternut of flespompoen voor sommige kookjij liefhebbers ;-) in fijne blokjes snijden.
Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren kruid naar smaak.
De groenten beetgaar gekruid aanstoven, voeg deze bij de puree en indien nodig wat olijfolie eronder mengen.
Pickels op een zacht vuur opwarmen en room toevoegen.
Steaks naar keuze bakken.
Serveer alles warm op bord en werk af met peterselie.
Ajuin in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Butternut of flespompoen voor sommige kookjij liefhebbers ;-) in fijne blokjes snijden.
Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren kruid naar smaak.
De groenten beetgaar gekruid aanstoven, voeg deze bij de puree en indien nodig wat olijfolie eronder mengen.
Pickels op een zacht vuur opwarmen en room toevoegen.
Steaks naar keuze bakken.
Serveer alles warm op bord en werk af met peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten;