Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van wok-groenten met een taartje van kaasaardappelen
PT20M
Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van wok-groenten met een taartje van kaasaardappelen
Een lente dagschotel.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van wok-groenten met een taartje van kaasaardappelen te bereiden
- Aardappelen in schijven snijden met de mandoline deze in licht gezouten kokend water +/+ 7 min koken. Giet af en dep droog. Meng de aardappelen met een scheutje room ruim kaas en kruiden eronder mengen. Neem een uitsteekvorm en vul deze met de aardappelen zet +/- 10 min in een voorverwarmde oven op 180 gr. Bak het vlees gekruid met peper en zout rosé aan. Tijdens het bakken van het vlees de uitsteekvorm verwijderen van de aardappelen en laat rustig bruinen onder de grill. Snij de paprika's in blokjes, porei in fijne ringen evenzeer de wortel de broccoli in kleinere roosjes verdelen.Wok de groenten in olijfolie beetgaar aan voeg de honing en kruiden toe. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: