Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: zalm op een bedje van puree met groenten
PT30M
Dagschotel: zalm op een bedje van puree met groenten
Eenvoudige dagschotel met verse groenten en zalm.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: zalm op een bedje van puree met groenten te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren naar smaak kruiden het ei, mierikswortelpasta en een scheutje olijfolie eronder mengen. Bloemkool & broccoli beetgaar steamen, deze met wat boter in een pan opbakken samen met de in schijfjes gesneden paprika evenzeer kruiden. De zalm goed kruiden en gaar steamen. Serveer alles zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.